Sentință amânată la patru ani de la explozie. Fapta de care este acuzat furnizorul de gaze din Bacău s-ar putea prescrie în curând

Data publicării:
nl

Oamenii privesc îngrijoraţi la ceea ce au fost cândva locuinţele lor. Deşi se lucrează la bloc de aproape jumătate de an, nu mai au speranţe că se vor întoarce acasă. Constructorii au început să repare blocul după aproape patru ani de la explozie. Până acum au fost montate câteva schele și a fost turnată o placă de beton. Nu se știe când vor fi gata lucrările pentru că acestea avansează cu viteza melcului.

Soția mea și copilul, care au fost surprinși de explozie, au fost foarte afectați”, spune Ioan Vișan, unul dintre locatarii afectați.

Opt familii şi-au pierdut toate bunurile, iar locuinţele au fost distruse în totalitate de explozie. Conform avocatului sinistraților, cei vinovaţi ar putea scăpa de pedeapsă.

Suntem îngrijorați de lucrul acesta din punct de vedere al prescrierii. Ne-a mai rămas speranța și mai avem ceva mijloace în care să nu ajungem la prescriere că încercăm să luptăm cu toate armele pe care le avem, chiar dacă de baricada cealaltă este o armată de avocați”, afirmă Sorin Boiangiu.

În 2010, două persoane au suferit arsuri grave, iar o a treia victimă s-a intoxicat cu fum. Deflagraţia s-a produs în urma unei scurgeri de gaze la parterul imobilului, iar flăcările au ajuns până la etajele superioare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri