STAREA NAŢIEI. Firea, bărbatul lui Firea și oamenii lui Firea

Data publicării:
firea FB
Foto: Facebook

Primarul Gabriela Firea îl pune șef peste 19 spitale din București pe un pesedist din Voluntari care, prin decizie judecătorească, nu are voie să fie manager de spital, a scris tolo.ro.

Știrea a fost comentată la emisiunea „Starea Nației” de la Digi24:

Dragoș Pătraru:

„Știți cum e treaba aia, normală, corectă: dom'ne, să așteptăm decizia instanței și dup-aia vorbim! Ok, dar sunt unele faze care te lasă mască. Și nici nu e nevoie să discutăm de aspectul penal - deși ăla e cel care ne ustură cel mai tare. Însă, doar așa, vezi unele chestii, rămâi prost și zici: „Bă, povestea asta e fără sfârșit, de fapt, e infinită, nu pot să mă opun, nu are sens, pentru că se vor întâmpla oricum lucruri ciudate”.

Da, vorbesc de oameni dubioși puși în funcții de prieteni ca să… ca să... știm deja. Dovada e felul în care arată România. Ce argument mai bun vreți?

Foarte, foarte pe scurt: Gabi Firea îl pune șef peste 19 spitale din București pe un pesedist din Voluntari care, prin decizie judecătorească, nu are voie să fie manager de spital.

Din manager reclamat de angajați la Spitalul Județean Ilfov, el a ajuns să coordoneze cele 19 spitale ale Primăriei.

Primarul general l-a avansat fără să țină cont de un detaliu: printr-o decizie a ANI și două sentințe în justiție, Eduard Armeanu nu are voie să fie manager de spital pînă în decembrie 2018! (SURSA: tolo.ro)

Deci, Eduard Armeanu este șef peste Administrația spitalelor din Primăria Generală. Știți pe ce buget stă cu dosul? 220 de milioane de euro. Da, tată!

Știți ce înseamnă 220 de milioane de euro? Păi, bugetul Craiovei plus acela al Piteștiului.

Voi vă dați seama despre ce vorbim?

Cum ziceam, omul nu are voie să conducă un spital, dar ajunge șef peste 19 unităţi medicale.

Eh, și cum s-a întâmplat să-l pună Firea pe băiatul ăsta - FĂRĂ CONCURS - șefu' la bani, șefu' la 220 de milioane de euro? Și de unde se ştiu Firea cu Armeanu? Ia ghiciți voi! De unde încep toate nenorocirile în țara asta?

„O cunosc de ceva vreme pe doamna Firea de la întâlnirile PSD din Ilfov”

(Eduard Armeanu, sursa: tolo.ro)

Hm! De la partid încep toate, logic, de unde altundeva?

Ce să mai vorbim, despre ce? Hai, mă, gata, toată lumea acasă!

Apropo, felicitări Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan! Ancheta și ce va urma găsiți în Gazeta Sporturilor.

Desigur, subiectul nu prea a fost la televiziuni, pentru că doamna Firea pare foarte... cum să spun eu, agreată de televiziuni, de când a ajuns primar.

***

Băi, să ne spuneți și nouă dacă n-avem voie aici să... adică, nouă nu ne-a zis nimeni să nu... dar, dacă ne spuneți că trebuie să... aia e, ne oprim, nu mai...

Sau, doamna Firea, sărut mâna, cum se procedează, ne caută cineva din partea dumneavoastră? Nu, că noi nu suntem de-aici, nu știm mersul... Săr'na, v-am pupat pe portofel, doamnă!~

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri