FOTO. Suspectul în crima de la Oradea, identificat

Data actualizării: Data publicării:
FOTO SUSPECT ROGIA SORIN IOAN

Procurorii au făcut public numele suspectului principal în cazul crimei de miercuri din Oradea. Este vorba despre Sorin Ioan Rogia, un bărbat de 27 de ani (foto jos), despre care anchetatorii au indicii clare că este autorul faptei.

ACTUALIZARE: ora 18:00 - poliţiştii îi roagă pe toţi cei care pot oferi orice detaliu care să conducă la depistarea acestuia, să se adreseze de îndată celei mai apropiate unităţi de Poliţie sau să sune la numărul pentru apeluri de urgenţă 112.


Sorin Ioan Rogia este în continuare dispărut, iar poliţiştii îl caută fără încetare de trei zile.

„Acesta nu se află la acest moment în custodia autorităţilor judiciare, fiind în derulare activităţi specifice în vederea găsirii lui, însă, în vederea punerii lui sub acuzare, există indicii temeinice", a transmis procurorul Maria Cotrău, purtătorul de cuvânt al Parchetului Bihor.

Crima de care este bănuit Sorin Rogia a avut loc miercuri seara. Cadavrul victimei, Bogdan Radu Cătălin, un tânăr de aceeaşi vârstă, a fost găsit a doua zi dimineaţa, într-un parc din oraş.

Anchetatorii spun că a fost lovit de mai multe ori în cap, după care a fost dezbrăcat şi abandonat sub un morman de frunze. O ipoteză este că ar fi fost ucis în altă parte şi adus în parcul de lângă pârâul Peţea. Victima nu este cunoscută pentru conflicte, spun persoane din anturajul său.

Potrivit unor surse neoficiale, victima - Bogdan Radu Cătălin - este fiul unei asistente medicale de la Spitalul Municipal din Oradea, în timp ce suspectul - Sorin Ioan Rogia - ar fi fiul unui medic chirurg de la Spitalul Judeţean din Oradea.

Redactor: Adrian Laboş
Reporter: Claudiu Mihuţ

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri