Traian Băsescu: Mafia șpăguitorilor a devenit mafia denunțătorilor

Data publicării:
basescu miscarea populara-1

„Pun o singură întrebare şefei DNA: cum facem să recuperăm totuşi miliardele de la cei care le-au furat, în condiţiile în care procurorii le oferă imunitate totală? Mai clar, astăzi, în România, un mafiot care denunţă, adesea mincinos, un om politic, rămâne liber şi cu banii la el!”, scrie pe Facebook fostul președinte Traian Băsescu, notând că în acest fel, DNA poate aresta câte un politician pe zi.

Fostul șef al statului menționează însă că postarea nu are legătură cu „stupizeniile aruncate astăzi pe piaţă de încă un aşa-zis denunţător” cum că, prin 2007, l-ar fi protejat pe Crin Antonescu.

Mafia şpăguitorilor a devenit mafia denunţătorilor! Spre deliciul opiniei publice şi veselia DNA care poate aresta cel...

Posted by Traian Băsescu on Thursday, March 24, 2016

Fostă noră a lui Virgil Măgureanu și omul de afaceri Florin Mihai Ghiulbenghian au depus joi un nou denunț la Direcția Națională Anticorupție, de această dată împotriva fostului șef al DNA, Daniel Morar, fostului consilier prezidențial Daniel Moldoveanu, fostului președinte Traian Băsescu, și a doi procurori din cadrul DNA. Citiți despre acest denunț aici.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri