Traian Berbeceanu află dacă poate purta armă şi dacă poate părăsi ţara

Data publicării:
berbeceanu-2

Fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, comisarul Traian Berbeceanu, află vineri dacă poate părăsi ţara şi dacă poate purta armă. Măsurile preventive luate împotriva sa au fost revocate luna trecută de Tribunalul Hunedoara, însă procurorii au făcut recurs.

Fostul şef al BCCO Alba a fost eliberat din arest în noiembrie 2013, când Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a înlocuit măsura arestului preventiv cu interdicţia de a părăsi ţara, de a purta arme sau de a comunica cu persoanele implicate în dosar.

Vineri, Curtea de Apel Alba discută contestaţia procurorilor după ce, luna trecută, Tribunalul Hunedoara a revocat măsurile preventive.

Traian Berbeceanu este acuzat de procurorii DIICOT că a sprijinit o grupare suspectată de evaziune fiscală cu produse petroliere, fapte ce ar fi produs un prejudiciu de 3,5 milioane de lei.

Fostul şef al BCCO Alba lucrează acum pe o funcţie de execuţie în cadrul Departamentului de Logistică al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri