Un băiat din clanul Cârpaci a furat maşina tatălui şi a lovit o femeie pe o trecere de pietoni

Data publicării:
sectia 3 politie-31228

 

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Inspectoratul de Poliție al Județului Timiș, un băiat de 13 ani a condus, joi seară, un autoturism, pe un bulevard din Timișoara, accidentând o tânără de 20 de ani care traversa pe o trecere de pietoni.

"Minorul a condus un autoturism pe bulevardul 16 Decembrie din Timişoara, iar la un moment dat a accidentat un pieton care traversa prin loc marcat şi semnalizat corespunzător, după care a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea Poliţiei. În urma accidentului, pietonul, o tânără de 20 de ani, din localitatea Călineşti, judeţul Maramureş, a suferit răni uşoare", se arată în comunicatul preluat de Mediafax.

Polițiștii au reuşit să îl prindă pe copilul de 13 ani la scurt timp după producerea accidentului.

Potrivit unor surse din Poliție, băiatul face parte din familia de romi Cârpaci din Timișoara. El a furat cheile mașinii tatălui său, apoi a plecat cu autoturismul în oraş.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri