Victor Ponta: E o mare suferinţă să văd că mama şi sora mea sunt linşate mediatic, doar ca să fiu eu lovit politic

Data publicării:
mama ponta-1

FOTO Facebook Victor Ponta

Este o mare suferinţă pentru mine să văd că sora şi mama mea sunt linşate mediatic doar ca să fiu eu lovit politic. Le iubesc şi o să le fiu alături toată viaţa, aşa cum îmi sunt şi ele, şi aş vrea să am şi eu, şi surorile mele tăria de caracter şi echilibrul pe care mama le-a dovedit în toţi cei 72 de ani ai ei!”, a scris Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook.

Mesajul este însoţit şi de o fotografie în care premierul apare alături de mama şi sora lui.

Sora premierului Victor Ponta, la DNA Ploiești

Sora premierului, Alexandra Herțanu, a fost audiată astăzi, la DNA Ploieşti, dar nu a făcut declarații în fața presei.

În acelaşi timp, şi premierul Victor Ponta a refuzat să facă orice comentarii pe această temă. Întrebat de jurnaliști dacă și mama sa este așteptată la DNA Ploiești, Victor Ponta i-a întrebat pe ziariști de unde știu așa ceva și apoi i-a sfătuit să nu se mai ia după surse.

Sora premierului a fost citată în calitate de acționar la firma de contabilitate care a gestionat proiectul finanțat din fonduri europene care a intrat în vizorul procurorilor. Această societate a emis actele din care reiese modul în care s-au cheltuit banii. Pe de altă parte, Alexandra Herțanu este soția lui Iulian Herțanu, cel care încă de săptămâna trecută a fost arestat preventiv. Firma de contabilitate a fost percheziționată săptămâna trecută și au fost ridicate o serie de calculatoare și documente, pe care procurorii trebuie să le verifice.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri