Victor Ponta, mesaj pentru femeile aflate după gratii

Data publicării:
ponta la tribuna

Nu mă bucur niciodată când văd femei în cătușe, chiar dacă sunt adversare politice, chiar dacă au făcut ceva rău și cred că o țară care nu găsește o soluție legislativă pentru ca o mamă cu doi copii să nu moară în închisoare este o țară barbară, cred acest lucru. Luați-o și ca pe o autocritică”, a declarat premierul, părând că se referă la situația Monicăi Iacob Ridzi, intens dezbătută în media în ultimele zile.

Preşedintele PSD a venit la întrunirea femeilor social-democrate alături de soţia sa, europarlamentarul Daciana Sârbu. Anul trecut, însă, la o întâlnire similară, alături de Victor Ponta a fost şi mama sa, Cornelia Naum.

„Le transmit celor care nu sunt în sală azi La mulţi ani!, toate gândurile mele bune. Vreau să-i transmit direct acest gând mamei mele care, din păcate, se uită la televizor, (aplauze) Irinei (fiica sa - n.r.), care, din fericire, nu se uită la televizor, surorilor mele, Alexandra și Isabela, care nu mai au televizor de o lună şi e mai bine”, a mai declarat de la tribună președintele PSD, într-o aluzie la problemele judiciare cu care se confruntă familia sa.

În utima perioadă, în contextul dosarului în care cumnatul său este arestat preventiv, premierul Victor Ponta a scris pe o reţea de socializare că familia lui este linşată mediatic, doar pentru ca el să fie lovit politic.  

Citiți și: 

VIDEO. Liviu Dragnea, un ministru foarte serios. Gesturile și mimica președintelui executiv al PSD în timpul discursului ținut de Victor Ponta
Gafă a prezentatorului la întâlnirea femeilor din PSD

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri