VIDEO. Adrian Sârbu a plecat acasă

Data publicării:
sarbu in masina cu iubita

Adrian Sârbu a ieșit marți seara târziu din Arestul Poliției Capitalei cu un buchet mare de lalele și bujori. A împărțit flori tuturor jurnalistelor care îl așteptau pentru declarații la ieșire. „Mai sunt fete?” a întrebat el, asigurându-se că nu a mai rămas niciuna fără să primească o floare.

„Vă mulțumesc că ați venit, noapte bună, succes! N-am voie să vorbesc nimic, că știți cum sunt regulile. O să vă spun odată totul, dar altădată”, a promis patronul media. „Am spus că n-am voie să vorbesc nimic, te rog să mă înțelegi”, i-a spus el unui ziarist care insista cu întrebările. „Mulțumesc, serviciu plăcut și ușor!”, le-a urat patronul Mediafax Group jurnaliștilor.

S-a urcat apoi într-o mașină, unde îl aștepta iubita sa, pe care a sărutat-o.

Patronul media se afla în arest de la începutul lunii februarie, fiind acuzat de instigare la evaziune fiscală și spălare de bani. Anchetatorii spun că ar fi păgubit statul cu un milion și jumătate de euro.

Adrian Sârbu este cercetat și în dosarul creditelor acordate ilegal de BRD și nerestituite. Patronul media ar fi luat un credit de 4 milioane de euro pe care nu l-a mai restituit.

Citiți și:

Dosar penal în cazul lui Adrian Sârbu. Ancheta vizează scoaterea din arest a omului de afaceri, fără cătușe

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri