VIDEO. Augustin Lazăr, cu vocea tremurândă şi vizibil emoţionat la finalul discursului

Data actualizării: Data publicării:
augustin lazar declaratie revocare inquam george calin 20181024201111_IMG_3093-01-01
Foto: InquamPhotos/George Călin

Procurorul general, Augustin Lazăr, şi-a încheiat declaraţia de presă de miercuri seară cu vocea tremurândă, spunând că este emoţionat.

"Vă rog să-mi scuzaţi starea emoţională, dar nu mi-e indiferent la ceea ce vă spun eu în acest moment şi mă simt într-un moment special nu numai al carierei mele, ci într-un moment special al României.

Iar făclia despre care cineva a susţinut în deşert că nu este tocmai aşa cum trebuie o să aibă surpriza să o vadă circulând de la vechea generaţie la noua generaţie şi vom avea mereu magistraţi independenţi ca stare de spirit, nu trebuie să fie tot aceiaşi, că mandatele uzează, dar vor transmite făclia demnităţii şi  independeţei magistraturii spre generaţiile următoare.

Şi aşa să ne ajute Dumnezeu, precum am jurat noi când am intrat în magistratură", a spus procurorul general Augustin Lazăr, cu lacrimi în ochi, la finalul declaraţiei de presă susţinute miercuri seară. 

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a prezentat raportul privind evaluarea procurorului general, Augustin Lazăr. După citirea raportulului a concluzionat că cere revocarea lui Augustin Lazăr. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri