VIDEO. George Copos nu a fost primit la Rahova

Data publicării:
interviu george copos

ACTUALIZARE 19.00  Fostul finanţator al echipei de fotbal Rapid Bucureşti a mers să se predea la penitenciarul Rahova, dar nu a fost primit. Gardienii i-au explicat însă lui Gheorghe Copos de ce nu îi pot deschide porţile şi l-au trimis acolo unde era aşteptat - la Poliția Capitalei, unde se afla și mandatul de arestare. În lipsa acestui document, el nu a putut fi încarcerat la penitenciar. Oricum, în cele din urmă, Gheorghe Copos va ajunge tot la Rahova, pentru carantina de 21 de zile.

----------------------------

Curtea de Apel Bucureşti, care a decis astăzi condamnările în Dosarul Transferurilor, va transmite sentinţa Tribunalului Bucureşti, care este instanţă de executare.

La Tribunalul Bucureşti se vor redacta cele opt mandate, care vor fi trimise la secţiile de poliţie de care aparţin cei opt acuzaţi.

Cu aceste mandate, poliţiştii vor merge acasă la condamnaţi, pe care îi vor duce în arestul Poliţiei Capitalei, în cazul în care ei nu se vor prezenta de bunăvoie la arest. Aici vor sta până mâine, când vor fi repartizaţi la Penitenciarul Rahova.

Aici, potrivit procedurii vor petrece 21 de zile în carantină.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri