Viorel Hrebenciuc, audiat ca martor la DNA

Data publicării:
hrebe 2

Actualizare 10.32. Viorel Hrebenciuc a ieșit de la DNA după mai puțin de 30 de minute de audieri. El a spus că a dat o declarație, ca martor, și a explicat că singurele sale legături cu CNA sunt cele instituționale, având în vedere că instituția este sub controlul Parlamentului.

_______________

Înainte de a intra la audieri, Viorel Hrebenciuc a declarat că a fost chemat în calitate de martor. El a mai spus că nu a intervenit niciodată la CNA pentru a favoriza vreo televiziune și că o cunoaște pe șefa consiliului doar de la televizor.

În acest dosar, deschis în urma unei plângeri depuse de deputatul PPDD Liliana Mincă, au fost audiați aproape toți membrii CNA.

Liliana Mincă, membru al Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă din Camera Deputaţilor, a depus plângerea în luna iulie, după ce în presă au fost difuzate înregistrări audio în care şefa CNA foloseşte un limbaj licenţios şi face referire la anumite practici, pentru obţinerea de sponsorizări cu logistică în favoarea Consiliului.

Plângerea are ca obiect infracţiunile de luare de mită şi trafic de influenţă.

În plângere sunt menţionate şi fragmente din înregistrările cu Laura Georgescu, în care aceasta face referire la o posibilă sponsorizare sau donaţie a unor laptopuri pentru Consiliu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri