Viorel Hrebenciuc, primele declarații după arestarea fiului său: „Ne luptăm în continuare”

Data publicării:
ANDREI VIO

UPDATE 9.30 Viorel Hrebenciuc a declarat că nu a reușit să vorbească încă cu fiul său și nici nu l-a văzut. Tatăl lui Andrei Hrebenciuc a mai spus că cel mai important este ca acesta să-și vadă soția. „Nu am reușit să stau cu fiul meu pentru că nu am aprobare”.

Întrebat dacă nu îi este frică de o posibilă arestare, Viorel Hrebenciuc a spus că nu. „Drept dovadă că mi-am dat demisia, dacă mi-era teamă stăteam altfel”, a spus acesta.


Decizia este nedreaptă, a comentat Viorel Hrebenciuc vineri dimineață. „Facem contestație și ne luptăm în continuare. Se aruncă cu lături multe, în perioada asta. O să vedeți că tot dosarul ăsta este o porcărie. Așa-zișii specialiștii de la DNA de aici din Brașov vorbesc despre un prejudiciu de 450 de milioane într-o parte, de 302 milioane în altă parte. Toată țara trebuie să se afle că nu există niciun fel de prejudiciu.

Trebuie să se consulte și comunicatul pe care l-a dat Romsilva în această privință. Cei care au lucrat, au lucrat pentru o hotărâre judecătorească, definitivă și executorie. Sunt foarte mulți oameni care au intrat la pușcărie că n-au aplicat asemenea hotărâri. Hotărâre care a fost dată acum un doi ani de zile, contestată. Nu înțeleg cum pe parcursul judecății acestor dosare se iau asemenea măsuri aberante”, a spus Viorel Hrebenciuc.

Cât despre arestarea fiului său, acesta a precizat că este vorba de o „altă mizerie”. „Este vorba de o spălare de bani fără bani”, a spus Viorel Hrebenciuc.

„Aţi văzut vreodate spălare de bani fără bani? O să văd despre ce e vorba în fapt, dar este o spălare de bani fără bani. O promisiune dacă exista, exista pe baza unei hotărâri definitive, irevocabiile, executorie. Ţin să vă reamintesc că Cipru este în Uniunea Europeană, offshore-urile sunt legale, deci nu văd unde este problema. A, că în mintea unora.... este un contract comercial nu are nimic de alt iz în el”, a declarat Viorel Hrebenciuc.  

CITEȘTE ȘI: 

DOSARUL RETROCEDĂRILOR. Andrei Hrebenciuc, arestat preventiv

DOSARUL RETROCEDĂRILOR. Interceptări: Dan Bengescu îi spunea lui Andrei Hrebenciuc că prinţul Paul are „o jenă financiară foarte puternică”

Andrei Hrebenciuc - afaceri şi poveşti de dragoste

Viorel Hrebenciuc a ajuns la IPJ Brașov

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri