Zeci de arme albe au fost găsite într-un târg din sectorul 4

Data publicării:
IMG 3621

 

(Foto: Primăria sectorului 4)

„Duminică, 8 februarie a. c., Primarul Cristian Popescu-Piedone a coordonat o amplă acțiune de control în cadrul târgurilor care funcționează la sfârșit de săptămână pe raza Sectorului 4. Însoțit de polițiști locali, acesta a verificat dacă obiectele expuse spre vânzare întrunesc condițiile legale specifice. Astfel, în incinta celui mai mare târg organizat în Sectorul 4, au fost depistate 3 persoane care comercializau arme albe - pumnale, baionete, macete, box-uri”, se arată într-un comunicat al Primăriei Sectorului 4.

(Foto: Primăria sectorului 4)

Nu avem nimic împotriva organizării acestor târguri, în care, din cauza situației materiale precare, unii ajung să-și vândă sărăcia. Ei reprezintă cazuri sociale, nu un pericol public. În schimb, când vine vorba despre cei care pun, cu bună știință, în vânzare arme albe, atunci avem datoria de a ne sesiza și acționa în consecință. Nu de puține ori, asupra unor tineri teribiliști, participând la conflictele izbucnite în stradă, polițiștii locali ai Sectorului 4 au găsit astfel de arme. Încercăm să prevenim producerea unor incidente neplăcute, acționând pentru siguranța cetățenilor și protejarea integrității fizice a acestora”, a declarat Cristian Popescu -Piedone, primarul sectorului 4.

Armele albe au fost confiscate, iar persoanele care le comercializau au fost sancționate cu amenzi în valoare de 6.000 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri