K. Iohannis: E nevoie de o reorganizare la Romarm

Data actualizării: Data publicării:
romarm

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că CSAT a ajuns la concluzia că Romarm trebuie să fie reorganizată, pentru a deveni o companie mai performantă şi suficient de mare pentru a fi un partener serios pentru investitori, afirmând că acest subiect "nu a fost tratat corespunzător până în acest moment".

romarm

"S-a prezentat situaţia companiei naţionale Romarm, cu probleme, cu oportunităţi şi am discutat această chestiune destul de mult. Concluzia e simplă - e nevoie de o reorganizare la Romarm pentru a o face mai performantă, mai credibilă şi suficient de mare pentru a deveni un partener serios pentru investitori, în special din afara ţării. Este nevoie urgentă de o corelare între nevoia de dotare a armatei României şi oferta pe care o prezintă Romarm", a declarat preşedintele Klaus Iohannis, la finalul şedinţei Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT).

Iohannis a spus că, deşi problema pare simplă, soluţiile sunt complicate, mai ales că aceste aspecte "nu au fost tratate corespunzător" mulţi ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri