Klaus Iohannis, surprins pe munte la 2.200 de metri altitudine

Data publicării:
iohannis-munte
Foto: Facebook

Salvamontiştii din Buşteni s-au întâlnit, sâmbătă, la peste 2.000 de metri altitudine cu preşedintele Klaus Iohannis, aflat cu un grup de persoane. Salvatorii care se întorceau de la o acţiune s-au fotografiat cu preşedintele, concluzionând că acesta este „un om fain”. Una dintre fotografii a fost postată pe Facebook chiar de către şeful Salvamont Buşteni.

iohannis-munte
Foto: Facebook

Salvamontiştii s-au întâlnit cu Klaus Iohannis la staţia de telecabină de la 2.200 de metri altitudine din masivul Bucegi.

Şeful Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, a declarat că echipa se întorcea de la o acţiune de salvare a unei turiste străine, iar în zona staţiei de telecabină s-a întâlnit cu preşedintele. Acesta era însoţit de un grup de persoane.

„Ne-am fotografiat cu domnia sa, am schimbat câteva cuvinte. E un om fain preşedintele”, a declarat şeful Serviciului Salvamont Buşteni, potrivit News.ro.

Gheorghe Haiduc a postat pe contul său de Facebook o fotografie cu preşedintele şi cu unul dintre colegii săi, însoţită de mesajul „Fără cuvinte”.

Preşedintele Klaus Iohannis este un iubitor al muntelui şi nu este pentru prima dată când se fotografiază la munte cu diferite persoane.

În septembrie, Iohannis s-a fotografiat alături de mai mulţi tineri pe Vârful Negoiu, imaginea fiind postată pe Facebook de un clujean. 

În luna august, şeful statului a postat pe Facebook o fotografie în care se afla la Bâlea Lac, mărturisind că drumeţiile montane rămân o pasiune pentru el şi că România are, probabil, cele mai spectaculoase peisaje din Europa.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri