Loteria avertizează: Există lozuri în plic false

Data publicării:
loz

Loteria Română atrage atenţia jucătorilor cu privire la tentativele de înşelăciune practicate de către indivizi care se prezintă ca fiind angajaţi ai companiei şi care încearcă să vândă produse de tip loz în plic falsificate, cu premii în autoturisme. Loteria subliniază că toate seriile lozurilor oficiale au exclusiv premii în bani, scrie News.ro.

loz2

Compania recomandă jucătorilor să nu cumpere lozuri decât din agenţiile loto şi punctele de vânzare autorizate şi să evite contactul cu orice persoană neautorizată care încearcă să vândă produse falsificate.

Vânzarea lozurilor se face prin reţeaua de vânzare a Loteriei Române, prin punctele şi persoanele autorizate de companie, la fel şi plata câştigurilor, care sunt premii în bani.

„Nu există niciun fel de produs de acest tip care să ofere ca premiu autoturisme sau alte obiecte sau servicii”, subliniază Loteria Româna într-un comuicat remis luni presei.

Precizările vin în urma „numeroaselor sesizări apărute în ultima perioada cu privire la tentative de înşelăciune ce au la baza produse de tip loz în plic emise de către compania noastră”.

Cei care vor încerca să falsifice produse loteristice, cei care vor preda, vor primi sau vor vinde lozuri sau alte astfel de produse fără a fi autorizaţi de Loteria Română vor fi traşi la răspundere potrivit legii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri