Lucrările la autostrada Transilvania, reluate

Data publicării:
HARTA AUTOSTRADA TRANSILVANIA

Muncitorii s-au întors pe tronsonul Suplacu de Barcău-Borș, cu doar câteva zile înainte expirarea termenului dat de ministrul Transporturilor. Oficialul l-a ameninţat pe constructor că va rezilia contractul dacă nu încep lucrările până la data de 16 septembrie. 

Lucrările pe tronsonul Suplacu de Barcău-Borș se realizează între kilometri 14 și 30. Acolo au fost aduse câteva zeci de excavatoare, buldozere şi basculante.

Graba constructorilor vine pe fondul declaraţiilor ministrului Transporturilor, care părea decis să rezilieze contractul dacă nu se începea lucrul.

Un consorţiu de firme din Spania a câştigat licitaţia pentru terminarea tronsonului de autostradă din Bihor în urmă cu un an şi jumătate. În tot acest timp, tot ce s-a făcut a fost proiectul tehnic, care a fost trimis spre avizare abia în luna august a acestui an.

Începerea lucrărilor nu înseamnă automat însă că firmele îşi vor duce la bun sfârşit contractul. Reprezentanţii CNADNR sunt aşteptaţi la sfârşitul acestei săptămâni pe şantier, iar dacă nu vor fi mulţumiţi, contractul ar putea fi reziliat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri