Marian Godină a aflat că e dat în judecată chiar de ziua lui de naștere

Data actualizării: Data publicării:
marian godina la digi

Marian Godină este dat în judecată de un bărbat despre care polițistul brașovean a scris cu ceva timp în urmă, spunând despre el că nu îi pare „sănătos”. Informația apare într-o postare pe Facebook a polițistului.

marian godina la digi

Pe 7 septembrie, fix de ziua mea, mi-a mai făcut cineva un cadou, dar abia azi am aflat de el. :))
Vă mai amintiți de postarea cu nenea ăsta? E primul print. E domnul poet cu versuri „bacoviene” dedicate fetelor minore şi celor plecate din lumea celor vii. Omul, în loc să fie recunoscător pentru că i-am făcut cunoscută "creația artistică", pe lângă plângerea pe care mi-a făcut-o la IPJ Braşov, are şi pretenții în instanță, simțindu-se lezat că am spus că autorul versurilor "nu-mi pare sănătos."
Măi 'nea poetu', serios acum, am stat de ți-am mai citit din operă şi tot la concluzia aia am ajuns: mie chiar nu-mi pari sănătos! Haide, fă print screen şi la asta şi mai bagă două-trei plângeri, poate o să îmi poți cere şi mai mulți bani. :))
Până atunci, las aici nişte poezii de-ale mătăluță, poate se găseşte vreo editură interesată să îți publice vreun volum.
P.S. Vezi, acolo, în instanță, pe biroul judecătorilor, să nu te apuce vreo poftă d-aia năstruşnică, aşa cum descrii în poezie”, a povestit Marian Godină pe Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri