Mașină răsturnată din cauza unei gropi

Data actualizării: Data publicării:
masina

Au plecat la mare, în această dimineaţă, dar în loc de litoral au ajuns la spital. Vorbim despre 4 membri ai unei familii din Dolj, care au scăpat cu viaţă ca prin minune dintr-un accident rutier. Şoferul a vrut să evite o groapă lungă de 1 metru, însă a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a răsturnat în câmp. Porţiunea din Drumul Naţional 6, unde s-a produs accidentul, este de 6 ani în reabilitare. Cei 4 sunt internaţi acum la Craiova, iar medicii spun că starea lor este stabilă.

Accidentul a avut loc în dimineaţă pe Drumul Naţional 6, în judeţul Olt. La ieşirea din comuna Dăneasa, şoferul nu a mai putut să evite o groapă lungă de peste 1 metru, într-o porţiune unde şoseaua se îngustează din cauza lucrărilor de reabilitare.

Remus Dumitrescu, rudă a familiei: „Am fost anunțat de nepoata mea, în jur de ora 7, că au avut un accident, au întâlnit o groapă pe care nu au putut să o evite, s-au răsturnat, nesemnalizată, plecau spre mare.”

Cei patru au fost transportaţi la Spitalul din Caracal.

Alin Băsășteanu, purtător de cuvânt ISU Olt: „Este vorba de un minor de 16 ani, acesta prezenta un traumatism cranio-facial. Sora acestuia, în vârstă de 21 de ani, prezenta o plagă la membrul inferior drept şi părinţii acestora, este vorba de un bărbat şi o femeie de 43 de ani, bărbatul cu o suspiciune de fractură şi femeia cu un traumatism cranio-cerebral.”

Drumul Naţional 6 Craiova-Alexandria este în reabilitare din anul 2011. Tronsonul de pe raza judeţul Olt este în continuare şantier pentru că în 2012 a fost reziliat contractul cu firma constructoare, iar Compania de Drumuri nu a reuşit să găsească o alta care să termine lucrarea.

Șofer: „Foarte periculos. Uitați aici, aici acum o fi, numai așa ne balansează. Da, denivelari mari.”

Alexandra Dicu, purtător de cuvânt IPJ Olt: „Poliţiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”

După primele îngrijiri primite la Caracal, cele patru victime au fost duse la Spitalul Judeţean din Craiova. Medicii spun că starea lor este stabilă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri