Mesajul fiului lui Ponta, după accidentul suferit

Data actualizării: Data publicării:
andrei bun
Foto: Facebook

Fiul fostului premier Victor Ponta, Andrei, a postat pe contul de Facebook al tatălui său un mesaj de mulţumire adresat personalului medical care l-a îngrijit şi celor care s-au gândit şi la el. De asemenea, adolescentul a estimat că peste două zile va fi externat de la Spitalul ”Bagdasar Arseni”.

andrei bun
Foto: Facebook

”Vreau să le mulţumesc tuturor medicilor şi asistentelor de la Ambulanţă şi de la Spitalul Judeţean Prahova care au avut imediat grijă de mine şi de colegul meu Horia. Şi le mulţumesc şi celor de aici de la Spitalul «Bagdasar Arseni» - sper să nu le stau pe cap mai mult de două zile!”, a scris Andrei Ponta.

El îşi salută colegii de la Şoimii Bucureşti şi le urează succes în meciul pe care îl dispută sâmbătă. ”Iar adversarilor de la Constanţa o să le marchez o mulţime de puncte ca «răzbunare» la următoarea partidă! Baftă multă!”, a promis fiul lui Victor Ponta.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Le pup pe cele două bunici ale mele şi pe sora mea Irina care ştiu că au fost îngrijorate, dar nu s-au speriat prea tare! Ştiu şi că mulţi prieteni ai mei, dar şi ai lui Mami a mea (cea curajoasă şi mult încercată deja la karting şi rugby) şi ai lui Tati (cel cu multe accidentări ca şi mine) mi-au trimis un gând bun şi le mulţumesc tuturor din inimă pentru asta! Mă fac repede bine şi mă pregătesc de o vacanţă frumoasă aşa cum sper să aveţi toţi!”, se mai arată în postarea lui Andrei.

Andrei Ponta, în vârstă de 14 ani ani, a fost dus de urgenţă la Spitalul Judeţean din Ploieşti de către un echipaj al Ambulanţei Prahova, după ce s-a lovit la cap în timpul unui meci de rugby disputat vineri în faza grupelor a turnelului U14, pe stadionul din Băicoi. Un alt băiat în vârstă de 14 a fost de asemenea rănit, suferind un traumatism în zona cervicală  după ce s-a lovit de fiul fostului premier în timpul meciului. 

De la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, unde a fost dus iniţial, a fost transferat la spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti cu o ambulanţă a serviciului public, au declarat surse medicale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri