Ministrul Comunicațiilor: Poșta este căpușată de ”parteneri”

Data publicării:
AMENDA Posta agerpres 7587437

Compania de stat va fi reorganizată pe centre de profit. Ministrul vrea eliminarea partenerilor care căpușează compania.

FACTURI POSTA_agerpres_7587437
Foto: Agerpres

Ministerul Comunicațiilor va iniția, după schimbarea conducerii Poștei, un plan strategic de redresare a operatorului, cu organizarea activității pe centre de profit și eliminarea partenerilor care căpușează compania, dar și a "concurenței neloiale", a declarat pentru Profit.ro ministrul de resort, Lucian Șova.

Ministrul a cerut, luni, demisia întregii conduceri a Poștei. Planul va fi prezentat Guvernului în perioada imediată. “Din prima săptâmână a mandatului, la solicitarea premierului, am constituit o comisie formată din specialiști pentru elaborarea unui plan strategic de redresare a Poștei Române. Cu o durată de 5 ani, planul a fost finalizat la 1 septembrie, conform termenului”, a spus Șova.

Ministrul a afirmat că planul prevede organizarea activității Poștei Române pe centre de profit, reducerea birocrației, eliminarea concurenței neloiale și a partenerilor care căpușează activitea companiei. “De asemenea, planul prevede și un management performant la Poșta Română, activitatea conducerii companiei urmând să fie permanent monitorizată și supravegheată”, a spus Șova.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri