Minivacanța de Sf.Maria| Fără taxă plătită cash la Fetești

Data publicării:
taxa pod fetesti

E început de weekend, unul prelungit odată cu vacanţa de Sfânta Maria, iar dacă aveţi planuri să mergeţi la mare, e important să ştiţi că s-ar putea să nu aveţi cum să plătiţi cash taxa de pod la Feteşti.

Dacă traficul va fi aglomerat, banda de încasare va fi închisă, iar taxa va putea fi plătită ulterior - prin SMS sau la o benzinărie. E doar una dintre măsurile anunţate pentru fluidizarea traficului pe Autostrada Soarelui într-o perioadă ce se anunţă extrem de aglomerată.

Se ia în calcul şi schimbarea sensurilor de deplasare sau crearea unui punct suplimentar de încasare.

În plus, pentru reducerea timpului de emitere a bonului fiscal, pe acesta nu va mai fi trecut numărul de înmatriculare.

„În condiţiile în care, din cauza aglomeraţiei pe banda de încasare în numerar a tarifului de trecere (dotată cu barieră), circulaţia vehiculelor pe celelalte benzi este afectată (benzile e-tarif, unde accesul liber este permis în cazul achitării electronice a tarifului), banda de încasare în numerar va fi închisă, iar circulaţia va fi dirijată de către reprezentanţii Poliţiei Rutiere pe benzile e-tarif. În această situaţie, utilizatorii au obligaţia de a achita peajul (n.r- taxa de pod) până cel târziu la ora 23:59:59 a zilei următoare trecerii”, se arată într-un comunicat CNAIR.

CNAIR a mai anunţat că dacă din cauza aglomeraţiei pe banda de încasare în numerar a tarifului de trecere (dotată cu barieră) pe sensul Constanţa - Bucureşti se crează ambuteiaje, CNAIR va organiza un punct suplimentar de încasare în numerar, traficul urmând a fi dirijat şi prin spatele clădirii agenţiei de încasare Feteşti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri