Mirabela Dauer, despre prietenia extraordinară dintre Stela Popescu și Cristina Stamate: „Cristina a vrut să nu-şi lase prietena singură”

Data publicării:
stela popescu cristina stamate
FOTO: Teatrul de Revistă Constantin Tănase

Mirabela Dauer a scris, pe Facebook, un mesaj emoţionant, cu tristeţe despre dispariţia celor două actriţe, Stela Popescu şi Cristina Stamate, relatează News.ro.

stela popescu cristina stamate
FOTO: Teatrul de Revistă Constantin Tănase

"Of, Doamne! Atâţia oameni buni au plecat la tine anul ăsta... Eu ştiu ce bune prietene erau Stela şi Cristina, eu ştiu câtă grijă a avut, din toate punctele de vedere, Stela de Cristina în toată perioada grea în care boala a ţintuit-o la pat... Eu mai ştiu că există o rânduială şi că fiecare dintre noi are destinul scris acolo în cartea secretă, dar mi-e atât de greu... Mi-e sufletul zdrobit şi însângerat!", a scris Mirabela Daur pe Facebook.

Artista a adăugat: "Cu siguranţă Cristina a vrut să nu-şi lase prietena singură şi să o urmeze dincolo de stele. O să-mi lipsiţi tare mult şi mă rog la bunul Dumnezeu să vă dea liniştea acolo lângă el. Călăuzeştele drumul către tine, Doamne şi dă-ne nouă, celor rămaşi, puterea de a merge mai departe! Şi astăzi a căzut cortina... Drum bun, Cristina! Drum bun, Stela! Rămâneţi veşnic în sufletul meu", a mărturisit cântăreaţa.

Actriţa Cristina Stamate a murit luni dimineaţă, la Spitalul Floreasca, unde era internată de săptămâna trecută. Ea avea 71 de ani.

Cristina Stamate, sufletul teatrului de estradă din Bucureşti, actriţă a Teatrului de Revistă "Constantin Tănase", avea "vocaţia iubirii faţă de tot ce este frumos pe lume”, aşa cum a caracterizat-o prietena ei, Stela Popescu. A jucat în sute de spectacole de revistă, a scris o carte şi a fost profesoară de teatru pentru copii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri