Miss Oktoberfest pleacă în vacanţă în Dubai

Data publicării:
muzeul inel dubai - khaleejtimes

Oktoberfest-ul braşovean şi-a desemnat cea mai frumoasă participantă la festival. Este o studentă la Ştiiţe Economice căreia titlul de miss i-a adus o vacanţă în Dubai.

Anda este Miss Oktoberfest. Are 18 ani, e din Braşov şi e studentă în primul la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din Cluj-Napoca.

Sunt foarte entuziasmată, chiar nu mă aşteptam să câştig. Am intrat în acest concurs doar pentru amuzament, dar în schimb nu aveam nici o aşteptare. Sunt uimită!”, a declarat câştigătoarea.

Pentru performanţa ei, tânăra a obţinut şi cel mai mare premiu pe care organizatorii Oktoberfest l-au pus în joc anul acesta.

Foarte multe lucruri se întâmplă la Oktoberfest, în cea de-a opta ediţie. Partenerul principal ofera peste 5.000 de premii anul acesta, iar Miss Oktoberfest pleaca într-un sejur de vis, cu alesul, în Dubai”, spune Anemona Hermeneanu, organizatoarea evenimentului.

Aici apare însă prima problemă - Miss Oktoberfest nu are un iubit. Dar nici nu se gândeşte însă să renunţe la vacanţa în Dubau. Va merge alături de cea mai bună prietenă.

N-am fost niciodată şi sunt tare curioasă. De mult îmi doream să ajung acolo”, spune Anda Vestemean.

Drumul spre succes nu a fost uşor. Anda a avut de înfruntat nouă rivale în concurs, de-a lungul unor probe dificile. Cele mai multe bătăi de cap le-au fost date domnişoarelor de proba de machiaj cu halba de bere în mână şi de cea în care tinerele au fost nevoite să scrie pe podeaua scenei „Oktoberfest” ţinând în fiecare mână câte o halbă cu bere.

Şi celelalte concurente s-au ales premii de consolare. Cu transportul a fost mai greu - fiecare tânără a primit căte un bax de bere. Distacţia continuă la Oktoberfest până în data de 4 septembrie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri