O tânără din Timișoara a fost lovită cu picioarele şi izbită de asfalt de mai mulţi bărbaţi de etnie romă

Data publicării:
tanara la spital
Foto: Tion.ro

O femeie din Timişoara a fost lovită cu picioarele şi a fost izbită cu capul de o maşină şi de asfalt de mai mulţi bărbaţi care coborâseră din autoturism în momentul când victima a încercat să iasă din casă, relatează News.ro.

tanara la spital
Foto: Tion.ro

Potrivit poliţiştilor, scandalul a izbucnit în noaptea de miercuri spre joi, aproape de miezul nopţii, pe strada Braşov din Timişoara, locuită în mare parte de cetăţeni de etnie romă.

Femeia, care locuieşte singură deoarece soţul ei este plecat la muncă în Germania, a încercat să iasă din casă, iar în momentul în care a ajuns în stradă în dreptul ei a oprit o maşină din care au coborât mai mulţi indivizi. Bărbaţii au început să o lovească cu picioarele şi să o izbească cu capul de maşină şi de asfalt.

Atât femeia, cât şi agresorii sunt de etnie romă, spun vecinii, iar confictul este unul mai vechi, familia din care fac parte bărbaţii încercând de mai multe ori să o convingă pe aceasta să plece şi să le vândă lor locuinţa.

La locul incidentului au sosit poliţisti, dar şi o ambulanţă care a preluat-o pe femeie şi a dus-o la spital pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Ionuţ Sârbu, a declarat pentru News.ro că poliţiştii fac verificări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

"Este vorba despre un conflict mai vechi între două familii de romi, care a reizbucnit. A fost agresată o persoană de sex feminim de către doi bărbaţi, cu toţii romi. Deocamdată, se fac verificări pentru a stabili ce s-a întâmplat", a declarat Ionuţ Sârbu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri