Pachete turistice pentru minivacanţa de Sf. Maria. Ce oferte au hotelierii de pe Valea Prahovei

Data actualizării: Data publicării:
Brasov
Foto: Shutterstock/RossHelen

Hotelieri de pe Valea Prahovei şi din Braşov au pregătit pachete turistice speciale pentru minivacanţa de Sfânta Maria, preţurile variind între 470 de lei pentru trei nopţi de cazare la o vilă din Predeal şi 199 de euro pe noapte la un hotel de patru stele din Poiana Braşov, cu cină tradiţională în 14 august şi acces la piscină şi saună. La un hotel din Sinaia turiştii cu numele Maria sau Marian beneficiază de un discount de 5%, relatează News.ro.

Brasov
Foto: Shutterstock/RossHelen

Un hotel de cinci stele din Sinaia a pregătit un pachet special pentru minivacanţa de Sfânta Maria, iar sărbătoriţilor - turişti cu numele Maria şi Marian - le oferă un discount de 5%.  

Conform ofertei hotelului, pachetul include pensiune completă sau demipensiune, cu ingrediente din ferma proprie, dar şi masă festivă în 13 august, precum şi acces nelimitat la piscina interioară încălzită, saună, sală de  fitness, teren de sport, masă de ping-pong. Gazdele oferă şi ”late check-out în ziua plecării”.

Un pachet cu trei nopţi de cazare la acest hotel costă 270 de euro de persoană, pentru cei care aleg pensiune completă, şi 260 de euro de persoană, pentru cei care aleg demipensiune. Pachetul cu patru nopţi de cazare la acelaşi hotel costă 330 de euro de persoană, dacă turiştii aleg pensiune completă, sau 300 de euro pentru cei care optează pentru demipensiune.

De asemenea, primul copil sub 6 ani beneficiază de gratutate, conform ofertei, iar pentru doi copii sub 6 ani se plăteşte supliment de masă, de 80 euro pentru trei nopti. Pentru copiii cu vârste peste 6 ani, părinţii vor plăti de la 80 de euro până la 240 de euro pentru patru nopţi, în funcţie de vârsta copiilor.

Tot la Sinaia, cazarea la un hotel de patru stele în minivacanţa de Sfânta Maria costă, pentru două persoane, 799 de lei pentru două nopţi, sau 999 de lei, pentru trei nopţi. Pachetul turistic include, pe lângă cazare, mic dejun în sistem bufet, acces la SPA - piscină, saună, salină din ciubăr cu apă termală, două masaje de relaxare, dar şi o sticlă de şampanie şi o cutie cu bomboane.

În Poiana Braşov, cazarea la un hotel de patru stele în minivacanţa de Sfânta Maria costă de la 179 de euro la 199 de euro de persoană, în funcţie de tipul camerei, iar în această perioadă turiştii au o reducere de 15% la restaurant şi SPA. Pachetul turistic include şi o cină tradiţională cu program folcloric în grădina hotelului, în 14 august, acces la piscină, saună, wi-fi gratuit, iar în plus turiştii beneficiază de serviciile unui valet.

Turiştii cu un buget mai mic pot alege să se cazeze la vile.

La Predeal, spre exemplu, o vilă de trei stele oferă pentru perioada minivacanţei de Sfânta Maria un pachet cu trei nopţi de cazare, cu demipensiune. Gazdele promit ”aer curat şi răcoros, la marginea pădurii de brazi”. 

Pentru cele trei nopţi de cazare o persoană va plăti 470 de lei pentru un loc în cameră dublă sau 500 de lei pentru un loc într-o cameră dublă mare, ”ideală pentru familii numeroase”. Cazarea pentru copii se plăteşte suplimentar, preţul pentru pachetul turistic pornind de la 100 de lei şi ajungând la 380 de lei pentru copil, în funcţie de vârsta acestuia şi de condiţiile de cazare. 

Oaspeţii vor avea acces gratuit la terenul de sport, loc de joacă, internet wireless, parcare şi vor primi, din partea gazdelor, vouchere pentru intrarea într-un parc de distracţii din zonă. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri