A.Gorghiu: Solicit domnilor Dragnea și Oprea explicații pentru derapajele premierului de ieri seară

Data publicării:
alina gorghiu-2

 

Le solicit domnilor Dragnea și Oprea, tutorii politici ai lui Victor Ponta și totodată cei care îl girează în fruntea Guvernului României, explicații pentru derapajele de ieri seară ale prim-ministrului trimis în judecată. Cred că este imperativ ca liderii principalelor partide din coaliția de guvernare să se delimiteze public de afirmațiile lui Victor Ponta, calomnioase și nedemne de funcția pe care o ocupă.

Modul în care premierul Ponta înțelege să ducă lupta pentru supraviețuire politică aduce grave prejudicii României. Cei care îl sprijină politic pe Victor Ponta au suficient timp, până marți, la votul asupra moțiunii de cenzură a PNL, să analizeze cu grijă dacă sunt dispuși să dea socoteală pentru fiecare ieșire în decor a acestui prim-ministru compromis moral și politic”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Victor Ponta, atac la Klaus Iohannis: „Mă întreb dacă nu cumva domnia sa a făcut presiuni ca să fiu eu trimis în judecată”

Premierul Victor Ponta a declarat, într-o emisiune televizată, că se întreabă „dacă nu cumva Klaus Iohannis a făcut presiuni” ca el să fie trimis în judecată. Întrebat cum comentează faptul că președintele Iohannis dorește să treacă moțiunea de cenzură a PNL întrucât trimiterea în judecată a premierului pune România într-o situație unică în Europa, Ponta a replicat: „Eu mă întreb dacă nu cumva domnia sa a făcut presiuni ca să fiu eu trimis în judecată, că deja aceste declarații mi se par anormale din partea unui președinte al României. Dacă vorbim de președintele PNL, doamna Gorghiu poate să spună ce îi trece prin cap sau ce nu îi trece prin cap. Dar președintele României trebuie să fie un pic mai echilibrat, să ne trateze pe toți ca fiind cetățeni ai României. Nu peneliștii sunt cetățeni de gradul unu și noi toți ceilalți suntem de gradul doi sau trei. Așa cred eu că ar fi normal”. 

Reacția Administrației Prezidențiale după ce Victor Ponta a vorbit despre posibile presiuni din partea președintelui pentru trimiterea sa în judecată

Consilierul prezidențial Dan Mihalache a declarat joi că în cazul în care premierul Victor Ponta are suspiciuni cu privire la independența justiției se poate adresa Inspecției Judiciare, punctând că Administrația Prezidențială nu dorește să facă „ping-pong cu mingi de proastă factură”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Cât a ajuns să coste să-ți construiești o casă de 50 mp: Prețurile la materiale de construcție, dar și...
Digi FM
O româncă stabilită de 12 ani în Spania a crezut că este curtată de Brad Pitt: „Se juca foarte mult cu...
Pro FM
Declarația surprinzătoare a lui Randi: "Nu am iubit niciodată. Nu e greu să trăiesc așa". Religia și...
Film Now
Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti și-au dus relația la un alt nivel. Modelul în vârstă de 25 de ani și-a...
Adevarul
„Lâna de aur", cel mai scump material textil natural din lume. Firul de Vicuña se vinde la gram, la fel ca...
Newsweek
VIDEO Franța face o muniție specială pentru avioanele F-16 din Ucraina. Ce bombe îi lovesc pe ruși?
Digi FM
Carne de pui îngălbenită artificial pentru a părea mai bună. “Unii dintre pui sunt vopsiți prin hrănire...
Digi World
De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu...
Digi Animal World
Momentul când o pisică reușește să evadeze dintr-o cușcă a devenit viral: „E ca un spion. Nimic nu o poate...
Film Now
Keanu Reeves și iubita lui, Alexandra Grant, fotografiați când se sărută. Starul din „Matrix” pare să-și fi...