Adevăratul motiv de ceartă dintre Tudose și Firea

Data publicării:
Tudose Firea agerpres_10015940

Liderii PSD Bucureşti sunt în şedinţă pentru decide dacă organizează sau nu un miting în Capitală pe 9 decembrie. Sunt deja trei zile de când social-democraţii discută despre oportunitatea unor manifestaţii de stradă. Până acum, doar 10 organizaţii PSD s-au declarat pregătite să convoace susţinătorii, în orice condiţii. În timp ce unele filiale locale blochează posibilele mitinguri.

Potrivit informațiilor Digi24, miza scandalului dintre primarul Gabriela Firea și premierul Mihai Tudose este cartierul justiției din București.

Se vorbește despre mai multe proiecte blocate, iar Gabriela Firea l-a acuzat public pe Mihai Tudose că blochează proiectul de un miliard de euro.

Cartierul justiției este un proiect care ar urma să fie construit pe 10 hectare în centrul Capitalei, teren pe care Primăria Capitalei l-a cerut Guvernului încă din vară.

Alt lucru. Cartierul esplanada, cartierul justiției, sala filarmonică, alte prorgrame. Am primit un draft de memorandum prin care primăria a fost scoasa din proiect deși deține 50% din teren. Cum se vor mai realiza dacă primăria a fost scoasă intenționat?”, a declarat Gabriela Firea, la un post de televiziune.

Citiți și Primăria Capitalei resuscitează proiectul „Cartierul Justiției”

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri