Adrian Năstase îl atacă pe Traian Băsescu: „Se plânge acum când trebuie să meargă în fața instanței”

Data publicării:
adrian nastase

 

Fostul șef de stat Traian Băsescu a catalogat plângerea lui Corneliu Vadim Tudor drept o „delațiune”. „Nu mi s-a pus nicio întrebare. Am fost întrebat dacă am ceva de comentat sau dacă am văzut dosarul. Este vremea delatorilor. Este exclus ca cineva să poată proba ceva care n-a existat. Înalta Curte a constatat că eu, nemaiavând nicio calitate politică, competența nu îi mai aparține”, a declara Băsescu.

Pe de altă parte, fostul premier al României, Adrian Năstase, spune că pentru Traian Băsescu există „delatori buni” și „delatori răi”.E vremea delatorilor” – se plânge acum Băsescu, când trebuie să meargă în faţă instanţei. Dar Genică Boerică, condamnat la vreo 12 ani de închisoare şi fugit prin lume – cel care a făcut un denunţ din închisoare împotriva mea, ca să scape? Dar Octavian Creţu? Dar Cristina Popa? Aceştia erau delatori „buni”, pentru că serveau scopurilor politice ale lui Băsescu, în dosarele mele?”, scrie fostul premier Adrian Năstase pe blogul personal. 

Reamintim că Traian Băsescu şi Vasile Blaga au fost la instanţa supremă, în legătură cu o plângere făcută de Corneliu Vadim Tudor legat de răscumpărarea jurnaliştilor români răpiţi în Irak.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri