Adrian Solomon, deputat PSD, despre utilizatorii Facebook: Dacă cineva a dorit să facă din nişte oameni normali nişte oameni tembeli, a reuşit

Data actualizării: Data publicării:
solomon

Deputatul PSD Adrian Solomon, preşedinte al Comisiei de muncă din Camera Deputaţilor, a declarat că persoanele care au cont de Facebook „nu mai sunt niște oameni normali” și că rețeaua de socializare a reușit să îi transforme în „niște oameni tembeli”. Afirmațiile deputatului au fost făcute în cadrul unui interviu acordat televiziunii locale Media TV.

„Cel care are Facebook nu mai are... nu că relaţii, nu mai are soare, nu mai are întuneric, nu mai are lumină, nu mai are nimica, stă cu ochii numai în televizorul ăla. Dacă cineva a dorit să facă din nişte oameni normali nişte oameni tembeli, a reuşit, prin acest sistem. Tocmai prin faptul că te captează, te atrage, prin tot felul de glumiţe lucruri simpatice, îţi mai bagă câte un mesaj din asta cu rezist, cu nu ştiu ce. Şi atunci hashtag dilibau scrie pe toată lumea care foloseşte în exces aceasta. Şi toată lumea are tendinţa de a folosi în exces. Ideea mea e mai bine aşa. Că dacă mă apuc eu să comentez vă daţi seama ce iese. Mai bine să nu am Facebook", a declarat deputatul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În urmă cu trei ani, deputatul PSD de Barlad declara cu seninătate că este „un comunist”, dar este „un comunist luminat”: "Sunt un pesedist adevărat și nu mă dezic de calitatea mea de membru de partid și nici de structura mea socialistă și chiar, de multe ori, comunistă. Cine are ceva de comentat să vină să-mi contraargumenteze. Da, recunosc că sunt comunist. Dar un comunist luminat, unul care acceptă armonia socială și nu are în programul său politic lupta de clasă".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri