Adriana Săftoiu: Victor Ponta îşi joacă propria soartă. Poate reveni în politică cu o singură condiţie

Data publicării:
SAFTOIU

Adriana Săftoiu este de părere că pentru a reveni în politică, în eventualitatea unei demisii, actualul prim-ministru trebuie să îndeplinească o singură condiție.

"Premierul își joacă propria soartă, dar și soarta PSD-ului la guvernare. E evident că demisia lui Victor Ponta – la care va trebui să recurgă – e o situație în care fiecare zi în care rămâne în funcție e în defavoarea lui și pentru viitorul lui politic, dar și pentru viitorul României, până la urmă. E evident că după demisie PSD-ul va avea o problemă de formare a majorității parlamentare. Pentru că mie declarația colegului lor de guvernare, domnul Oprea, a părut un pic neclară. A spus că România are nevoie de stabilitate, aici suntem cu toții de acord, dar nu a precizat dacă e vorba de o stabilitate cu Victor Ponta în funcție sau prin plecarea lui Ponta. Cred că în următoarele zile, scena politică va fi destul de agitată", a declarat Adriana Săftoiu la Digi24. 

Despre cum ar putea reveni în politică după o astfel de situație, Adriana Săftoiu spune că există o singură condiție. „Cu o singură condiție poți să revii: dacă într-adevăr se dovedește că acele acuzații care ți s-au adus sunt false. Poți să revii”, a conchis fostul consilier prezidenţial. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri