Bănicioiu, sfătuit să-și retragă candidatura din Iași

Data publicării:
nicolae-banicioiu

Andrei Postolache, consilier independent în Consiliul Local din Iași, îi cere lui Nicolae Bănicioiu să își retragă candidatura din Iași: „Sunteți o insultă pentru noi toți”. Fostul ministru al Sănătății se află pe locul al doilea pe lista PSD pentru Camera Deputaților.

andrei postolache

„Listele PSD și PNL sunt pline cu parașutați de la București, dar dumneavoastră sunteți un caz aparte, o categorie specială de insultă adusă Iașului, un nou nivel de tupeu. Ce căutați aici? Nu vă e rușine să mai candidați oriunde ar fi, dar cu atât mai mult într-un loc de care nu vă leagă nimic? Ce fel de discuție ați putut avea cu Liviu Dragnea și prin ce fel de gimnastică a bunului simț ați putut ajunge să acceptați să fiți pe lista PSD-ului în Iași? De ce aici și nu în altă parte? Ați tras oare concluzia că nouă ne pasă mai puțin sau doar s-a întâmplat că aici era un loc liber? Poate Mihai Chirica e mai ușor de intimidat decât alți baronași locali și s-a găsit mai ușor un loc pe lista lui?”, se arată în mesajul consilierul local.

„Nu aveți ce căuta pe listele din Iași, plecați. Cât timp sunteți aici, sunteți o insultă pentru noi toți. Mă simt personal atacat de prezența dumneavoastră pe lista PSD Iași și din motivul ăsta veți fi unul din proiectele mele personale în această campanie, o să aduc aminte tuturor de câte ori pot că ministrul sănătății din perioada Colectiv, care nu are nimic de a face cu Iașul, candidează la PSD în Iași. Da, dumneavoastră veți intra în Parlament, sunteți pe locul 2, la adăpost, probabil nici nu trebuie să vă faceți campanie pe aici, dar prezența dumneavostră pe lista din Iași o să-i coste pe colegii de partid voturi, iar eu o să mă asigur că o să-i coste cât mai multe”, a adăugat liderul partidului Pentru Iași.

„Găsiți o urmă de curaj, de demnitate, și retrăgeți-vă. Nu vreți să aveți dubioasa distincție de a fi cunoscut ca una dintre cele mai grele jigniri pe care PSD-ul le-a adus Iașului în ultimii 25 de ani. E o listă lungă, neagră și tristă, pe care nu vreți să fiți”, a precizat Andrei Postolache.

„Scurt sumar pentru cei care nu cunosc detaliile. Nicolaie Bănicioiu, ministru al sănătății între 5 martie 2014 și 17 noiembrie 2015. Spital de arși disfuncțional. Barocameră de milioane la Floreasca care e de fapt echipament de spa, nu pentru tratat arșii. La Colectiv ne asigură repetat, cu tupeu și fără ezitare că statul român rezolvă tot, nu are nevoie de ajutor, totul e perfect la noi. Că a mai promis și fonduri pentru o renovare completă a Spitalul pediatric Sf Maria din Iași și nu s-a ținut de cuvânt, asta e deja bonus”, se mai arată în scrisoare către fostul ministru Nicolae Bănicioiu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri