Băsescu îi transmite lui Iohannis că el ar fi cel mai bun premier

Data publicării:
traian basescu fb

Prezent la Arad pentru lansarea cadidaţilor PMP la alegerile parlamentare, Traian Băsescu a spus că preşedintele Klaus Iohannis va avea de trecut un test după alegeri, când va trebui să desemneze un premier.

traian basescu fb

”Va rămâne un test, de data asta pentru domnul Iohannis, dacă vrea să aibă cel mai bun prim-ministru sau vrea o maimuţă. Pentru că îmi este greu să înţeleg comportamentul unui om (Dacian Cioloş - n.r.) care vrea să fie prim-ministru, spune că este dezangajat politic, dar apare pe toate afişele, merge la toate mitingurile PNL. Îmi dă un sentiment de laşitate, de lipsă de curaj de a-şi asuma. Unu ca mine, care s-a călit în calitate de comandant de navă, să nu îţi asumi ce faci, este de neconceput”, a spus Băsescu, citat de News.ro.

El a declarat că se consideră cea mai bună variantă de premier.

”Iohannis va avea de ales între un foarte bun cunoscător al statului român, un foarte bun prim-ministru, adică eu, şi un prim-ministru care nu îşi asumă să intre şi într-o bătălie politică şi vrea să îi fie servit la pat decretul de nominalizare pentru formarea guvernului. Ce test va trebui să treacă Iohannis? Să vadă dacă e mai bun ca mine”, a spus Băsescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri