Cioloș: Îmi asum pentru perioada următoare colaborarea cu PNL şi USR

Data publicării:
ciolos

Dacian Cioloş a respins, într-un interviu, informațiile potrivit cărora s-ar afla în relații tensionate cu PNL și a confirmat că, în perioada următoare, va colabora cu PNL și cu USR la guvernare dacă majoritatea parlamentară se va constitui în jurul celor două formațiuni.

ciolos

"Nu ştiu despre ce tensionare a fost vorba. PNL şi USR mi-au propus să mă susţină pentru funcţia de premier în cazul în care reuşesc să formeze majoritate. Eu am acceptat, am reconfirmat zilele trecute. Doar implicându-mă pot să asigur lumea că poate să continue ce am început. Da, îmi asum pentru perioada în care vine o conclucrare cu cele două partide. Este important modul în care se va guverna. Cele două partide au achiesat la aceste propuneri şi mergem împreună'', a declarat Dacdian Cioloș într-un interviu pentru Adevărul.

Premierul în funcție, care este susținut pentru încă un mandat de către PNL și USR, a mai spus că o majoritate solidă în Parlament ar putea să asigure și o reformă reală a administrației, un proiect important pentru el ca premier și în acest an de mandat, despre care a spus cu alte ocazii că nu a putut fi aplicat din lipsa de hotărâre a partidelor politice.

De asemenea, în timpul interviului, Cioloș a mai spus că în județul Teleorman, condus de Liviu Dragnea, avem cei mai multi asistați social. Acolo nu se dezvoltă economia, oare de ce?", a spus premierul Dacian Ciolos luni, la Adevarul Live

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri