Clotilde Armand: Nu Cioloș și USR au condus România până acum

Data publicării:
clotilde armand in fata ta-1

Nu guvernul Cioloș și nici USR a condus România până acum, Coaliția Penalilor al cărui membru de vază sunteți împreună cu Tăriceanu și partidele voastre au făcut asta”, a reacționat Clotilde Armand, sercretar din partea USR în consiliul Primăriei sector 1, la atacul lui Liviu Dragnea.

clotilde armand in fata ta 1

Din nou asistăm la aceleași atacuri împotriva președintelui, a premierului Dacian Cioloş şi a miniştrilor cheie din cabinetul său, atacuri orchestrate de eterna Coaliţie a Penalilor prin vocea ei cea mai reprezentativă, Liviu Dragnea. Pe înțelesul tuturor Dragnea ne spune că dacă PSD câștigă alegerile ei fac leagea: "Toţi ăştia - şi ceilalţi pe care nu îi numesc în seara asta - vor trebui să plătească şi vor plăti". Nu cred că dvs. sunteți cel mai potrivit să discutați despre cinste, transparență și bună guvernare. Nu guvernul Cioloș și nici USR a condus România până acum, Coaliția Penalilor al cărui membru de vază sunteți împreună cu Tăriceanu și partidele voastre au făcut asta”, afirmă Clotilde Armand.

„Știu că sunteți panicaţi de unii miniștri competenți din Guvern care au demascat interesele voastre corupte și de ascensiunea Uniunii Salvaţi România. Din cauza asta ați dezlănţuit o campanie furibundă de denigrare la adresa lor, a lui Nicuşor Dan, Cristian Ghinea și Vlad Alexandrescu. Ce nu știți domnule Dragnea este că în continuare sute şi mii de cetăţeni români din toată ţara susțin proiectului USR de înnoire a clasei politice, de susţinere fără ezitare a statului de drept şi a luptei împotriva corupţiei şi de transparentizare a procesului politic. Timpul vostru a trecut și schimbarea este inevitabilă. Mai devreme sau mai târziu cetăţenii oneşti ai acestei ţări vă vor mătura de la putere, oricât de tare v-ați agita”, a completat ea, pe contul de Facebook.

Preşedintele PSD a declarat că, dacă social-democraţii vor câştiga alegerile, va fi dus la îndeplinire sloganul USL, "Dreptate până la capăt", iar cei pe care îi consideră responsabili de greşeli vor trebui să „plătească” în instanţă, precum Klaus Iohannis, Dacian Cioloş, dar şi miniştrii săi.

Aş vrea să se apropie dreptatea de toţi. Dacă vom câştiga alegerile vom face ceea ce am promis cu USL, dar din păcate USL s-a rupt. Vom face dreptate până la capăt. (...) Să plăteasă toţi pentru tot răul pe care l-au făcut. Toţi. Indiferent despre cine e vorba”, a spus Liviu Dragnea, făcând referire la declaraţiile lui Klaus Iohannis privind politicienii care atacă justiţia pentru că simt că dreptatea se apropie de ei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri