Gorghiu: Am votat pentru soluții realiste, nu pentru fantezii

Data actualizării: Data publicării:
gorghiu FB vot

Președinta PNL, Alina Gorghiu, a votat în Timișoara, la Liceul Pedagogic „Carmen Sylva”. Lidera PNL a candidat pentru un mandat de senator în Timiș. Ea i-a îndemnat pe tineri să iasă la vot alături de familia și de prietenii lor. 

Am niște emoții incredibile. E prima dată când votez în Timișoara. E prima oară când votez la liceul pe care l-a terminat mama. E prima dată când votez pentru o echipă atât de bună. Votez ca un om normal pentru copilul meu, familia mea, apropiații mei, toți oamenii pe care n-aș vrea să-i dezamăgesc pentru nimic în lume. Votez pentru normalitate, pentru speranță și nu resemnare, pentru soluții realiste și nu fantezii. Mi-aș dori foarte mult să văd că astăzi orice strategie legată de absenteism este istorie. Fac un apel la toți tinerii din România să își la vot părinții, prietenii, rudele, iubitul, iubita. Sper să fie începând cu mâine mult mai bine pentru noi toți”, a spus președinta PNL.

Alegătorii cu drept de vot din Timiș își pot exprima dreptul electoral la una dintre cele 595 de secții din județ, care vor fi deschise până la ora 21. În total, 628.000 de persoane sunt așteptate la urne. 

În toată ţara şi în municipiul Bucureşti, peste 18,8 milioane de cetăţeni români cu domiciliul sau reşedinţa în România sau în străinătate fiind aşteptaţi să îşi aleagă reprezentanţii în Parlament pentru următorii patru ani. La acest scrutin s-a revenit la votul pe liste de partid, fiind totodată introdus şi votul prin corespondenţă în Diaspora.

Citiți și: Alegeri parlamentare 2016. Puteți vedea online prezența la vot

Digi24 va urmări întreaga zi procesul de votare. Vom transmite prezenţa la vot în tip real, vom avea primele estimări ale rezultatelor la ora 21:00, graţie unui exit-poll IRES şi vom transmite, la cald, primele reacţii de la sediul celor mai importante partide.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri