L. Dragnea: Şi Iohannis, şi Cioloş sunt agenţi electorali

Data actualizării: Data publicării:
iohannis dragnea - presidency

Liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, îi acuză pe preşedinte şi pe premier că se implică în campania electorală şi ţin partea liberalilor. Klaus Iohannis şi Dacian Cioloş au şi ei reproşuri, la adresa PSD - majorările salariale, votate recent, în Parlament, despre care spun că pun în pericol bugetul ţării.

Liviu Dragnea, la Digi24: „Amândoi sunt agenţi electorali, în ziarul PNL e o foto – domnul Iohannis, doamna cu sandvici-ul şi domnul Cioloş, din moment ce toţi trei trei sunt pe ziarul de campanie electorală al PNL. Înseamnă că toţi trei sunt implicaţi în campanie. Prin ce fac ei se critică singuri”.

În schimb, Klaus Iohannis îi acuză pe social democraţi că, în prag de campanie electorală, adoptă măsuri care nu au acoperire de anul viitor.

Klaus Iohannis, preşedintele României: „Nu poţi face politică de partid doar pe considerente hai să dăm salarii că vin alegerile, hai să dăm pensii că vin alegerile şi pe urmă vedem cum o scoatem. Acest Parlament a devenit unul populist, electoralist şi mai bine stăteau acasă ultimele 2 luni şi îşi pregăteau campania”.

O viziune similară are şi premierul Dacian Cioloş: „Facem eforturi pentru a menţine predictibilitatea inclusiv acum în această perioadă premergătoare campaniei electorale când se adoptă foarte foarte repede sau pe repede înainte acte normative care nu au în spate studiu de impact, şi care nu pot sprijini dezvoltarea economică pe termen mediu şi lung”.

Liviu Dragnea a vorbit la Digi24 şi despre modernizarea partidului pe care îl conduce.

Liviu Dragnea: „(Vă distanţaţi de moştenirea partidului din care faceţi parte?) Trebuie să ne asumăm şi bunele şi relele. Eu mi-am asumat câteva obiective. Mulţi au crezut că acele obiective sunt puse cu mâna să dea bine. Am discutat de reînnoirea partidului. Cel mai important - 84% din listele de la deputaţi sunt candidaţi noi, 85% la senat sunt noi”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri