Leon Dănăilă: „Am votat pentru oameni cinstiţi, pentru politicieni cinstiţi”

Data actualizării: Data publicării:
2016.10.27_pnl_gorghiu danaila - inquam
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL) Bucureşti, Cristian Buşoi, şi cei mai mulţi candidaţi liberali în Capitală au votat, duminică dimineaţă, în jurul orei 9.30. Cristian Buşoi a spus că a votat pentru ca România să îşi consolideze parteneriatul transatlantic, dar şi pentru existenţa unei clase politice responsabile, în timp ce neurochirurgul Leon Dănăilă, candidat la Senat, a spus că a votat pentru politicieni cinstiţi, iar Sulfina Barbu, cadidat la Camera Deputaţilor, a votat "cu încredere pentru viitor", scrie News.ro.

2016.10.27_pnl_gorghiu danaila - inquam
Foto: Inquam Photos

Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL) Bucureşti, Cristian Buşoi, şi cei mai mulţi candidaţi liberali în Capitală au votat la Centrul de zi ”Clubul Seniorilor” din sectorul 6 al Capitalei. 

”Am votat astăzi pentru ca România să continue drumul bun început acum doi ani de zile, să îşi consolideze profilul de ţară europeană, să îşi consolideze parteneriatul transatlantic. Am votat pentru ca să existe o clasă politică responsabilă, o clasă politică şi un Parlament care să fie mai transparente, mai eficiente, mai aproape de cetăţean, mai cinstite şi îndemn toţi românii să iasă astăzi la vot pentru binele României şi al democraţiei din România”, a spus Cristian Buşoi.

La rândul lui, neurochirurgul Leon Dănăilă, candidat la Senat, a spus că a votat pentru politicieni cinstiţi, pentru că numai în acest fel românii pot avea o viaţă mai bună.

”Am votat pentru oameni cinstiţi, pentru politicieni cinstiţi, fiindcă numai cu ei putem schimba clasa politică de până acum. Numai cu oameni cinstitţi putem duce o viaţă mai bună, mai decentă, ne putem hotărî mai ferm viitorul nostru şi al copiilor, aşa încât România să se înalţe pe cele mai înalte culmi, aşa cum am contribuit şi până acum noi. Este necesar de a schimba clasa politică pentru a duce o viaţă mai bună şi mai decentă”, a spus Leon Dănăilă.

Sulfina Barbu, cadidat la Camera Deputaţilor, a spus că a votat cu încredere pentru viitor şi că îşi doreşte o Românie în care să conteze onestitatea, corectitudinea şi transparenţa.

”Astăzi am votat cu încredere pentru viitor. Îmi doresc o Românie normală, o Românie în care să conteze onestitatea, corectitudinea, transparenţa, şi sunt convinsă că românii au înţeles şi astăzi într-un număr cât mai mare vor merge să voteze pentru o viaţă mai bună”, a spus Sulfina Barbu.

Ea a precizat că o parte dintre candidaţii liberali în Capitală au votat la secţiile de care aparţin şi le-a menţionat pe Ana Adriana Săftoiu şi Cristina Trăilă.

La Centrul de zi ”Clubul Seniorilor” din sectorul 6 al Capitalei a mai votat, după ora 10.00, şi Ecaterina Andronescu. Tot acolo a votat şi preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Orașul din România de care fuge toată lumea, deși chiriile încep de la 9 lei: "Au zis că nu mai pot sta în...
Digi FM
Florin Negruțiu dezvăluie strategia subtilă a lui Marcel Ciolacu în PSD și politica din spatele alegerilor...
Pro FM
Cât a avut de tras Celine Dion după ziua nunții! "Am mers la doctor. A trebuit să iau antibiotice vreo 3...
Film Now
Ben Stiller spune că a fost terifiat de recenziile îngrozitoare primite în urma lansării filmului „Zoolander...
Adevarul
Scene horror în centrul Londrei. Mai mulți cai plini de sânge și-au aruncat călăreții și au lovit mașini și...
Newsweek
VIDEO 25 de nave rusești staționează în Marea Neagră. Vestea bună: Nu au muniție și drone de atac
Digi FM
Fiica lui Catherine Zeta-Jones, o copie fidelă a mamei sale la 21 de ani. Carys strălucește în rochia mamei...
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă...
Digi Animal World
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să...
Film Now
Antonio Banderas, impecabil pe covorul roșu la brațul lui Nicole Kimpel. Actorul și iubita lui cu 21 ani mai...