Locţiitorul preşedintelui unei secţii de votare, dus de urgență la spital

Data actualizării: Data publicării:
numar 112, ambulanta_digi24_august 2015

Locţiitorul preşedintelui unei secţii de votare din municipiul Bârlad a fost transportat cu ambulanţa la spital, duminică, la câteva ore de la deschiderea urnelor, în urma unei convulsii făcute în timp ce se afla în secţie. Procesul electoral a fost suspendat pe perioada în care bărbatul a primit îngrijiri medicale, scrie News.ro.

numar 112, ambulanta_digi24_august 2015

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a făcut o convulsie în timp ce se afla, în calitate de membru, în secţia de votare nr. 96 din Bârlad.

Preşedintele secţiei a sunat la 112 şi a solicitat intervenţia unui echipaj medical, locţiitorul preşedintelui secţiei de votare fiind transportat cu ambulanţa la spital.

”Am fost informaţi despre situaţie, însă nu s-a făcut o cerere în scris a preşedintelui secţiei de votare în vederea înlocuirii persoanei care a fost transportată la spital. Secţia de votare poate funcţia, în situaţii de urgenţă, cum este aceasta, şi fără locţiitor, care este unul din cei nouă membri ai unei secţii de votare”, a declarat, duminică, pentru News.ro judecătorul Daniela Manole, membru al Biroului Electoral Judeţean Vaslui.

În cazul în care starea de sănătate a bărbatului o va permite, acesta ar putea reveni ca membru în secţia de votare. 

Procesul electoral a fost suspendat pe perioada în care bărbatul a primit îngrijiri medicale şi a fost preluat de echipajul medical.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri