Ministrul Muncii: Nu candidez la parlamentare

Data actualizării: Data publicării:
dragos pislaru noul ministru al muncii presidency

Ministrul Muncii, Dragoș Pîslaru, spune că nu va candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie. El a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook.

pislaru

Nu voi candida la aceste alegeri parlamentare. În destule rânduri am fost afiliat politic - de către alții - pe unde s-a putut. Am primit oferte onorante de la partide serioase și orientate către viitor și cred că implicarea politică este importantă pentru consolidarea democrației și dezvoltarea țării”, a scris Dragoș Pîslaru.

El explică de ce a luat decizia de a nu accepta niciuna dintre aceste oferte.

Datoria mea este de a duce la bun sfârșit proiectele pe care le-am început la Ministerul Muncii. Mi-am asumat alături de premierul Cioloș și alături de colegii din Guvern misiunea de a reforma și a construi măsuri și principii oneste, sustenabile și predictibile în politica de ocupare, salarială și în domeniul asistenței sociale. Avem nevoie de locuri de muncă, de salarii decente, de servicii sociale. Nu de pomeni electorale”, a scris ministrul.

Asta este misiunea mea. Asta este misiunea Guvernului. Asta îmi doresc să fie misiunea viitorului Parlament al României. Cu siguranță m-aș bucura să văd proiectele de la Ministerul Muncii continuate și puse în aplicare în interesul românilor”, a adăugat el.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri