USR a depus 350.000 de semnături. Nicușor Dan ar putea candida în București

Data publicării:
nicusor dan 2 agerpres27.10.2015
Foto: Agerpres

Uniunea Salvaţi România a depus, joi, la Biroul Electoral Central, 350.000 de semnături pentru participarea la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Liderul USR, Nicuşor Dan, a declarat că, cel mai probabil, va intra în cursa electorală la Camera Deputaţilor.

semnaturi

Liderii USR au venit la Biroul Electoral Central cu o maşină plină de sacoşe, în care se aflau dosare cu semnăturile pentru participarea Uniunii Salvați România la alegerile parlamentare din decembrie. Sacoşele au fost aşezate în faţa Biroului Electoral Central, jandarmii atrăgându-le atenţia celor de la USR să elibereze zona, pentru a permite circulaţia autoturismelor, relatează News.ro.

După depunerea semnăturilor, Nicuşor Dan a declarat că a venit la BEC cu 350.000 de semnături, din care 130.000 strânse în ultimele trei zile.

„Vrem să mulţumim oamenilor care au semnat pentru noi. Am strâns semnăturile astea pe bune. Vrem să mulţumim oamenilor care au strâns semnăturile pentru noi. Au fost câteva mii de oameni care, din proprie iniţiativă, au mers la colegii lor, la rudele lor şi ne-au adus 10, 80, 50 de semnături. Nu o să uităm că, prin efortul lor, putem să propunem listele pentru alegerile parlamentare”, a spus Nicuşor Dan, care a acuzat unele „obstacole puse de autorităţile locale”.

Întrebat dacă el va candida la alegerile parlamentare, Nicuşor Dan a spus că „foarte probabil” va candida pentru un post de deputat în Capitală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri