VIDEO. Cum se vor desfăşura alegerile parlamentare de duminică

Data actualizării: Data publicării:
vot 2

Ministerul Afacerilor Interne prezintă, într-un clip video, cum se vor desfăşura alegerile parlamentare de duminică, ce vor găsi alegătorii în secţii, cum va fi înregistrată numărarea voturilor şi toate măsurile luate pentru a combate eventuala fraudă electorală, a declarat joi ministrul Dragoş Tudorache citat de News.ro.

stampila vot moldova

Ministrul Afacerilor interne a precizat că acest clip video în care este prezentată desfăşurarea procesului de votare care va avea loc duminică pentru alegerea parlamentarilor din Senat şi Camera Deputaţilor este important pentru că explică ce anume se va întâmpla şi la ce să se aştepte alegătorul când intră în secţia de vot.

“Considerăm că acest clip este importat pentru alegător, pentru oricine care vrea să aibă o înţelegere cât mai clară asupra modului în care se vor desfăşura alegerile duminică, asupra a aceea ce alegătorii vor descoperi în momentul în care se prezintă în secţiile de vot, asupra modului în care vor funcţiona măsurile privind supravegherea video în timpul numărării voturilor şi toate celelalte măsuri noi, în mare parte menite să combată potenţiale fraude electorală, pe care le-am adoptat împreună cu colegii de la STS”, a spus Tudorache. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri