ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. ACL: PSD continuă atacurile anti-Iohannis. În Olt s-a cerut urna mobilă pentru peste 10% din alegători 

Data publicării:
iohannis vs ponta-1

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. "PSD continuă campania, în mod ilegal. Cu toate că în mod legal campania electorală s-a încheiat, PSD continuă să ducă mai departe atacurile murdare cu care ne-a obişnuit până acum, de denigrare a candidatul Alianţei Creştin-Liberale, Klaus Iohannis, prin lipirea unor materiale denigratoare în proximitatea secţiilor de votare. Solicităm pe această cale Poliţiei Române şi Jandarmeriei să fie obiectivi în aplicarea legii şi să fie atente la astfel de încălcări ale legii. Ne-a fost adus la cunoştinţă faptul că aceste materiale negative la adresa lui Klaus Iohannis au fost împărţite şi lipite în majoritatea judeţelor din ţară. Sunt judeţe în care au fost făcute plângeri în această seară la Poliţie şi Parchet", se arată într-un comunicat ACL remis sâmbătă seară agenţiei Mediafax.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. În comunicat se atrage atenţia asupra faptului că "acest gen de materiale vor fi împărţite şi lipite în toată ţara de către propaganda PSD care, de frică, încearcă prin toate mijloacele să descurajeze cetăţenii să voteze candidatul ACL, Klaus Iohannis".

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. De asemenea, preşedintele PNL Olt, Gigel Ştirbu, afirmă că în judeţul Olt PSD "nu se dezice de tentativele de fraudare a alegerilor". "Solicitările pentru urna mobilă sunt de ordinul zecilor de mii. Această practică pare a fi în judeţul Olt una dintre metodele prin care PSD încearcă o influenţare masivă a intenţiei de vot la fiecare campanie de alegeri.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. De această dată se pare că se depăşesc cifrele acestor cereri pentru urnă mobilă mai mult decât la orice alte alegeri. Demn de semnalat, cazul unor localităţi din judeţul Olt cu aproximativ 1000 de alegatori, în care au fost depuse mai mult de 120 de cereri pentru urna mobilă. Mai mult decât atât, la nivelul judeţului Olt au fost înregistrate cereri pentru urna mobilă în cuantum de peste 10% din totalul alegatorilor înscrişi în listele electorale permanente", se arată în comunicatul lui Ştirbu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri