Alina Gorghiu: Am reușit să desemnăm aproape toți candidații pentru municipiile reședință de județ și consiliile județene

Data publicării:
alina gorghiu foto facebook 19 09 2015 1

Suntem aproape de finalizarea acestui turneu prin țară. Am reușit să desemnăm aproape toți candidații pentru municipiile reședință de județ din România, cu excepția a trei. De asemenea, am desemnat și președinții de consilii județene, doar cu câteva excepții”, a spus Gorghiu, potrivit Agerpres. 

Copreședinții PNL Alina Gorghiu și Vasile Blaga s-au aflat, joi, la Brăila, la evenimentul de lansare a candidaților liberali în cursa pentru alegerile locale din iunie, care a avut loc la Sala Polivalentă din municipiu.

„La Brăila, avem doi candidați în care credem, o formulă pe care o considerăm atractivă pentru electorat”, a spus Gorghiu, referindu-se la candidatul pentru Primăria Brăila, senatorul Cătălin Boboc, și la cel pentru președinția CJ, omul de afaceri Florin Cîrligea, fost subprefect de Brăila.

La rândul său, Vasile Blaga a declarat că la Brăila PNL are o echipă foarte bună de candidați.

„Brăila este un județ cu mari probleme, care a rămas în urmă, după 25 de ani de administrație pesedistă. Iată unde a dus administrația pesedistă: la corupție, corupție și iar corupție. Corupția generalizată de atâția ani a făcut ca aici să nu vină investitori. (...) Noi credem că a sosit momentul și pentru județul Brăila să schimbăm administrația PSD”, a declarat Vasile Blaga.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri