Alina Gorghiu: Exclud o formulă de experiență comună stânga-dreapta din 2016; coabitarea cu PSD este nocivă

Data publicării:
alina gorghiu la digi24 2015 1

Partidul Național Liberal se află în Opoziție față de PSD. Asta este certitudinea. Eu știu că există anumite teorii, care sunt neconforme cu realitatea, că am putea să facem înțelegeri, s-au vehiculat asemenea teme. Eu exclud o formulă de experiență comună stânga-dreapta din 2016, exclud categoric o astfel de posibilitate. Cred că experiența Guvernului de stânga-dreapta din 2009, dacă nu mă înșel, și alianța politică USL au demonstrat un lucru foarte cert — că o coabitare cu PSD-ul este nocivă nu doar pentru partidele care se asociază cu PSD, ci și pentru populație”, a declarat Alina Gorghiu, miercuri, la RFI, întrebată despre o posibilă alianță PNL-PSD după alegerile parlamentare.

Ea a mai spus că „România are nevoie de o guvernare liberală, o guvernare de dreapta, curajoasă, reformistă, cu o viziune potrivită timpurilor pe care le trăim”.

„Ca atare va trebui să ne gândim foarte clar cum să câștigăm alegerile parlamentare și cum să le câștigăm foarte bine, astfel încât să putem să guvernăm într-o formulă care exclude PSD-ul și lucrul acesta va deveni realitate”, a conchis copreședintele PNL.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri