Alina Gorghiu îl critică pe Vlad Alexandrescu: Acest ministru s-a compromis 

Data publicării:
alina gorghiu

„Acest ministru s-a compromis nu prin ce a făcut în mod special la minister, ci prin comportamentul din ultimele zile. Eu cred că este încă o dovadă a lipsei de coagulare a acestui Cabinet. Eu nu sunt adepta depeșelor trimise ocult către un ONG, care, să vedeți surpriză, acea depeșă ajunge la presă, e publicată de toată presa, "nu-mi mai dau demisia pe care mi-am dat-o pe Facebook, parcă aș vrea să rămân", după care iese premierul în prima zi sau a doua zi de Paște și-mi spune că voi fi revocat. Este o lipsă de coerență la nivel guvernamental", a declarat Alina Gorghiu la RFI. 

De asemenea, liderul PNL a spus că dacă acuzațiile aduse de Vlad Alexandrescu sunt adevărate, atunci acesta și premierul Dacian Cioloș trebuie să poarte o discuție. În scrisoarea cătrea Grupul pentru Dialog Social, Vlad Alexandrescu a spus că au fost încercări de intimidare din partea unor colegi din Guvern pe parcursul mandatului său.

„Dacă acele fapte pe care ministrul le invocă a fi săvârșite de către colegi din Cabinet sau alte structuri sunt adevărate, atunci chiar mă aștept la o discuție foarte serioasă între prim-ministru și acest ministru, indiferent că-l revocă sau nu", a afirmat Gorghiu.

Premierul Dacian Cioloș va trimite astăzi președintelui Klaus Iohannis decizia de revocare din funcție a lui Vlad Alexandrescu odată cu o nouă propunere pentru Ministerul Culturii. Prim-ministrul a anunțat, sâmbătă, pe Facebook că îl va revoca pe Vlad Alexandrescu, după ce în presă a apărut scrisoarea ministrului în care denunța încercări de intimidare. 

Citiți și: 
Ministrul Culturii a mers azi la serviciu: „Aş dori să rămân"
Premierul anunță astăzi noul ministru al Culturii
Ministrul Culturii va fi revocat. Dacian Cioloș: „Nimeni nu are proprietatea absolută a reformelor, nici măcar eu”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri