Alina Gorghiu: Le urez succes următorilor miniştri

Data publicării:
alina gorghiu crop

Niciodată o schimbare nu se face când lucrurile merg bine. Atributul remanierii aparţine premierului şi, în condiţiile în care constată că sunt disfuncţionalităţi în aparatul guvernamental, a demarat aceste schimbări. Sunt convinsă că nimeni nu face schimbări de dragul schimbării. Au fost observaţii şi în spaţiul public cu privre la ministrul Educatiei şi ştiţi foarte bine că au fost teme reproşate. Mă bucur că opţiunea e tot din mediul universitar. Mă bucur că postul de ministru al Transporturilor se completează cu o persoană care este de foartă bună calitate, partea de diaspora cred că merită o atenţie mult mai mare pentru că avem de explicat un subiect cheie pe care cred că premierul l-a ignorat puţin şi anume votul prin corespondenţă. La Comunicaţii mă abţin pentru că nu sunt foarte familiarizată.

Găsesc de bun augur această schimbare şi am mari speranţe ca viitorii miniştri vor funcţiona la parametri optimi.

Sunt lucruri pe care le poţi respoşa celor care au plecat. Nu are rost să fac un inventar al gafelor. Mai importantă e decizia premierului, care a ajuns la concluzia că aceşti miniştri nu au performat. În momentul în care premierul ajunge la această concluzie şi face schimbarea, nu poţi decât să urezi succes următorilor.

La Agricultură, ministrul (Achim Irimescu – n.r.) nu avea nicio vină. Ştiu că s-a cerut demisia şi poate nu a avut toate declaraţiile bine împachetate, dar vina pe toată povestea aceea cu subvenţiile venea de dinainte, de la guvernul de dinainte. Aş vrea să îi văd pe toţi cum fac şi ce fac”, a declarat Alina Gorghiu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri