Alina Gorghiu: Marele şi mândrul ortodox Victor Ponta a devenit cel mai mare susţinător al refugiaţilor musulmani

Data publicării:
alina gorghiu 8 mai fb

 

FOTO Facebook

„Marele și mândrul ortodox Victor Ponta a reușit într-un singur an de la pierderea alegerilor prezidențiale să devină cel mai mare susținător al refugiaților musulmani. Canalele sale de intoxicare publică, coordonate de șeicul afacerilor cu statul, Sebastian Ghiță, nu mai propagă, acum, ură de religie și etnie.

Din contră. Ponta și Ghiță au avut în cluburile din Dubai, de la sfîrșitul anului trecut, după pierderea alegererilor prezidențiale, cea mai puternică revelație. Atenția lui Ponta pentru refugiați nu are margini, operațiile și le face doar în spitale din Turcia, vizitele oficiale țintesc doar țările arabe. Nu este nimic de condamnat.

Aș putea chiar să-l laud pentru transformare, pentru toleranță și deschidere diplomatică, dacă nu aș fi convinsă că e o nouă etapă în fariseismul său fundamental și incorigibil, după ce Europa i-a închis ușile. Mă gândesc că, în caz contrar, Victor Ponta și PSD ar trebui să manifeste aceeași dragoste și față de românii care nu au avut drept de vot la ultimele alegeri.

Oare nu cumva românii strânși la cozi interminabile, au fost tratați din vina Guvernului Ponta la fel precum refugiații pe umerii cărora plânge acum cu lacrimi de crocodil ? Oamenii aceia au fost bătuți de jandarmi din țări europene nu pentru că forțau granițele, ci pentru că Guvernul român le închisese urnele de vot. Ce făceau Ponta și Ghiță? Sărbătăreau victoria, în avans”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.  

Marele și mândrul ortodox Victor Ponta a reușit într-un singur an de la pierderea alegerilor prezidențiale să devină cel...

Posted by Alina Gorghiu on 6 Octombrie 2015

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri