Alina Gorghiu: Toţi preşedinţii organizaţiilor PNL de sector şi-au depus mandatele

Data publicării:
alina gorghiu iasi fb

 

Alina Gorghiu a precizat că toţi liderii filialelor de sector vor fi înlocuiţi din funcţie ca urmare a eşecului la alegerile locale din Bucureşti.

„Toţi preşedinţii de sector din Bucureşti şi-au depus mandatele. Urmează să intrăm într-o procedură urgentă de selectare a preşedinţilor de filială şi ai preşedintelui PNL Bucureşti”, a spus Alina Gorghiu, la un post de televiziune.

Întrebată care dintre liberalii vehiculaţi în presă ca posibili înlocuitori ai lui Cătălin Predoiu la conducerea PNL Bucureşti are şansele cele mai mari să fie desemnat, Alina Gorghiu a răspuns: ”Nu s-a discutat niciun nume (...) Adriana Săftoiu poate fi un lider foarte bun, ca şi Cristian Buşoi sau Teodor Atanasiu. Sunt foarte mulţi colegi care pot ocupa această funcţie”.

Ea a adăugat că desemnarea preşedintelui PNL Bucureşti este prioritară, urmând ca în perioada următoare să se stabilească şi noii preşedinţi ale organizaţiilor de sector.

Tot în şedinţa Biroului Politic Naţional urmează să se stabilească obiectivele pentru fiecare judeţ în vederea constituirii de majorităţi în consiliile judeţene.

„Mâine vom avea o discuţie cu fiecare lider de organizaţie judeţeană pentru a vedea ce se poate face pentru obţinerea funcţiei de preşedinte de consiliu judeţean”, a spus Alina Gorghiu, adăugând că UDMR este un potenţial aliat în constituirea majorităţilor din CJ-uri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri